Daantje de Vaan

DE VAAN Verlichting bestaat vanaf 1995. Marian ‘Daantje’ de Vaan heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd met een assortiment van kwalitatief hoogwaardige verlichtingsarmaturen, interieur items en een ongeëvenaarde servicegraad.

Zij is opgegroeid in het hart van de Brabantse leerindustrie en werkt al jaren samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Oorspronkelijk werkzaam in de mode heeft Daantje veel ervaring opgedaan in het luxe segment. Als succesvol ondernemer die op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen weet zij haar afnemers steeds weer te verrassen met de mooiste creaties. Niet voor niets is zij een bekende leverancier van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Het werken met diverse verlichtingsmerken merken vereist een zekere discipline.

“Het contact met onze klanten heeft als basis ontzorgen, het leveren van kwaliteit, top-service en duurzaamheid! Natuurlijk verkopen wij eigentijdse verlichting en luxe woonaccessoires, maar ik vind het zeer belangrijk om de sfeer die
onze klanten en opdrachtgevers nastreven ook echt te creëren. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, zijn wij in staat om dit uiteindelijk ook te bewerkstelligen.”

“Met de merken die wij vertegenwoordigen houden wij vast aan ons principe; “Het leveren van hoogwaardige, Europese kwaliteit met een ongeëvenaarde service!” Wij streven te allen tijde naar optimale klanttevredenheid.”

“Als eerste wil ik de diverse wensen van mijn opdrachtgevers weten en doorgronden! Zo kan ik de identiteit die zij nastreven waarmaken en implementeren. Ik werk al jaren intensief samen met diverse architecten en designers. Daardoor ben ik in staat om altijd maatwerk te leveren en is het voor mij mogelijk om aan vrijwel iedere interieurwens te voldoen.”

De Vaan Verlichting nieuwsbrief

Schrijf u in voor ons nieuwsbulletin

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze collecties, beursevenementen, publicaties en nog veel meer!

Wij hebben uw aanmelding ontvangen. Bedankt voor uw interesse in DE VAAN Verlichting.