Daantje de Vaan

Marian ‘Daantje’ de Vaan heeft vele jaren ervaring met verlichting, interieur en mode. Haar achtergrond staat garant voor het beste advies voor de keuze van verlichting in uw huis. Dankzij haar expertise heeft Daantje veel kennis van het luxe segment.

Zij is opgegroeid in het hart van de Brabantse leerindustrie en werkt al jaren samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Als succesvol ondernemer die op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen weet zij haar afnemers steeds weer te verrassen met de mooiste creaties. Niet voor niets is zij een bekende leverancier van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Het werken op een hoog niveau met diverse verlichtingsmerken vereist discipline en vakmanschap.

“Het contact met onze klanten heeft als basis ontzorgen, het leveren van kwaliteit, top-service en duurzaamheid! Uiteindelijk leveren wij eigentijdse verlichting en luxe woonaccessoires, maar ik vind het zeer belangrijk om de sfeer die
onze klanten en opdrachtgevers nastreven ook echt te creëren. Door goed te luisteren naar uw wensen en dit uitgebreid met u te bespreken, zijn wij in staat om dit uiteindelijk ook te bewerkstelligen.”

“Ik werk al jaren intensief samen met diverse architecten, designers en stylisten. Daardoor ben ik in staat om altijd maatwerk te leveren en is het voor mij mogelijk om aan vrijwel iedere interieurwens te voldoen.”

De Vaan Verlichting nieuwsbrief

Schrijf u in voor ons nieuwsbulletin

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze collecties, beursevenementen, publicaties en nog veel meer!

Wij hebben uw aanmelding ontvangen. Bedankt voor uw interesse in DE VAAN Verlichting.